Arbetsgivare

Vi berikar med rätt kompetens

Vi är matchningen på arbetsmarknaden

Kompetensförsörjning handlar om att rekrytera medarbetare som är engagerade, utbildade och produktiva.

Vi är din partner med mångårig erfarenhet av lyckade matchningar mellan företag och människa på den osynliga arbetsmarknaden.  Vi hjälper dig att hitta rätt kompetens. Genom ett framgångsrikt arbetssätt driver våra erfarna rekryterare hela processen från start till mål med struktur och tydliga tidsplaner. Den mänskliga aspekten fångar vi upp genom att arbeta med fler personliga.  Har du bråttom? Inga problem. Vi är specialister på expressrekryteringar

 

Vill du ta en kaffe med oss och höra om hur vi kan hjälpa ditt företag med rekryteringen och bemanning?
Kontakta oss – så ringer vi tillbaka till dig i expressfart!

 

Vårt kundlöfte

Vår vision är att du som kund hos oss ska vara hundra procent nöjd. Med människan i fokus sätter vi press på oss själva och säkerställer en hög servicenivå. Vi sätter oss in i Ditt specifika behov och levererar vinnande lösningar med överenskomna målbilder. Vi är Din utvecklingspartner och vi når framgångsrika resultat ihop. Vi vinner bara när Du går i mål, vi gör det tillsammans.

 

Frågor och svar

AB Osynliga Jobb
Vasagatan 16 | Stockholm
Tel: 08-794 00 00
Mail: hej@osynligajobb.se

KA-nummer: 10046801

Baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer uppmanar vi till extra försiktighet och att du stannar hemma om du känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber. Även i de fall dina symptom endast är lindriga. Om du upplever en sjukdomsutveckling till det sämre kan du kontakta Vårdguiden 1177 för sjukvårdsrådgivning.